Actualitate
După 25 ani de muncă, DJ Alex Oprea a transformat pasiunea într-un adevărat business

A transformat pasiunea în job şi mai apoi meseria într-un adevărat business. Cine îl cunoaşte pe Alex Oprea ştie cât de pasionat este de muzică şi cât de mult a investit în pregătirea sa pentru a deveni unul dintre cei mai buni dj pe care îi are Oltenia. A moştenit această pasiune de la tatăl său şi, de la un eveniment la altul, îşi doreşte să ofere craiovenilor petreceri deosebite.

De 25 ani, DJ Alex Oprea a mixat muzică în cele mai tari cluburi din Bănie şi din ţară, este cunoscut în toată Oltenia, iar de 14 ani realizează evenimente private, astfel încât a transformat pasiunea sa pentru muzică într-un business.  “Lucrând din 1995 în cele mai mari discoteci care au fost în Craiova şi din ţară, precum Gin Gin, Arcobaleno, NRG, la mare în cluburi din Eforie și Costinești şi având colaborări cu şase posturi de radio, la un moment dat, înaintând în vârstă, lumea venea la mine şi mă ruga să pun muzică la diverse evenimente private. Practic, aşa s-a născut job-ul ăsta din a pune muzică în cluburi şi discoteci, am creat această firmă pentru evenimente private. De 14 ani de zile merg la evenimente private și am fiscalizat totul”, povesteşte Alex Oprea. DJ-ul susţine că doreşte să ofere clienţilor săi o calitate superioră a serviciilor sale, prin urmare a investit în afacerea sa, reuşind să creeze o ofertă bogată celor care apelează la el. Totul, bineînţeles, este fiscalizat. “Dacă intri pe site-urile de anunţuri, toată lumea lucrează la negru. Însă, pe mine nu mă interesează decât job-ul meu. Eu asigur sunetul, muzică și lumini profesionale la nunţi, botezuri sau altfel de evenimente private, baluri, majorate, banchete, începând de la 50 persoane până la 2.000 de spectatori. Am investit vreo 25.000 euro în aparatură, am luat două maşini pentru transportul echipamentelor, am patru băieţi care sunt colaboratorii mei”, a mai precizat Alex Oprea. Craioveanul susţine că puţini sunt cei care pe această piaţă oferă, la finalul evenimentului, factură pentru serviciile prestate. “Pe piaţa sunt şase-şapte oameni care lucrează legal. Mi se pare normal ca în orice domeniu, orice job să fie legal. Nu e că eu aş fi cel mai corect, însă aşa este într-o ţară normală. Eu sunt Alex Oprea şi vreau să duc mai departe moştenirea de la tatăl meu, care a lucrat la Teatrul Naţional timp de 30 ani, vreau să duc mai departe acest brand, acest nume”, a subliniat Alexandru Oprea. A lucrat în cele mai recunoscute cluburi din Oltenia, este atestat și autorizat fiscal, iar la finalul evenimentului clientul va primi factură şi bon fiscal de la DJ Alex Oprea, pentru că pentru o Românie normală, toată lumea trebuie să fie corectă şi să respecte legile. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.