Actualitate
Dr. Ion Alexie: „Michael Jackson s-a blocat când a auzit din ce țară sunt”

Reputatul medic Ion Alexie este stabilit de 30 de ani în Statele Unite și este extrem de apreciat în „țara tuturor posibilităților”. Megastarul Michael Jackson a fost unul dintre pacienții doctorului român. 

Ion Alexie s-a născut în Craiova, a emigrat în Statele Unite ale Americii în anul 1987 şi este medic specialist de boli interne şi boli infecţioase. Doctorul este diplomat al consiliilor americane de boli infecţioase şi a tratat pacieţi infectaţi cu viusul AH1N1 începând cu primăvara anului 2009. Din 2011, specialistul lucrează ca expert medical pentru cazuri de malpraxis în SUA.

 

În direct la emisiunea „ACTIV ARENA” de la Oltenia TV, doctorul a vorbit despre celebrul cântăreț, având numai cuvinte de laudă la adresa sa: „În America, noi încercăm să evităm pacienții VIP, întrucât dacă se întâmplă ceva cu ei, noi suntem dați în judecată și avem probleme foarte mari. Michael Jackson a fost un tip extraordinar, modest. Un moment impresionant a fost cel când ne-am cunoscut. M-a întrebat de unde sunt și am răspuns că din România, iar el s-a blocat și a zis că cel mai bine s-a simțit în România din toate țările pe care le-a vizitat. A apreciat România. M-a întrebat dacă îl știu, i-am zis că da...îl știu, că puneam muzica când eram tânăr DJ, iar tipul a fost foarte încântat, să fiu doctor care a fost DJ. M-a invitat să fiu doctorul lui în viitorul turneu ce urma să aibă loc în 2004-2005, un tur al lumii. S-au întâmplat  acele procese pe care le-a avut cu copilul. Eu am spus că a fost nevinovat, dovadă că a câștigat toate procesele pe care le-a avut, dar de atunci el a fost foarte afectat. Ghinionul lui a fost cu Conrad Murray. Poate nu se întâmpla ce s-a întâmplat dacă eram eu acolo. El s-a speriat când Michael a avut probleme pe 25 iunie, a făcut acele manevre pe pat și nu trebuiau făcute acolo. De asemenea, acel Propofol pe care l-a folosit a fost în mod greșit. De unul singur nu se poate. La autopsie s-a dovedit că MJ avea organele funcționabile, era a fost tot timpul un tip slab. Părerea mea că ar fi putut rezista acelui șir de 50 de concerte din turneul „This is it”, în 2009, însă problema lui era că nu putea să doarmă noaptea. Propofolul era un medicament foarte bun pentru el, însă nu trebuia folosit în casă, e folosit în proceduri chirurgicale. Din păcate lui i s-a întâmplat ce s-a întâmplat.”

 

Michael Jackson, „regele muzicii pop”, a murit la doar 50 de ani în data de 25 iunie 2009, după ce i-a fost administrat în mod eronat Propofol. Cântărețul se pregătea de turneul „This is it”, o serie de 50 de concerte, ce reprezentau ultimele show-uri ale lui MJ, artistul urmând să se retragă. 

 


 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.