Actualitate
Două grupuri s-au încăierat în timp ce patrulau pe un fond de vânătoare

Poliţiştii cercetează mai multe persoane, după ce miercuri, 8 ianuarie, între două grupuri care patrulau pe un fond de vânătoare, de lângă comuna Vela, a izbucnit un conflict. În timpul altercației, unuia dintre bărbați i-a fost sustrasă arma, iar o mașină a fost avariată. Trei persoane au ajuns la spital. 

În cursul zilei de miercuri, 8 ianuarie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în extravilanul comunei Vela a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.
La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, care au identificat persoanele implicate în conflict şi au demarat cercetările.
Astfel, poliţiştii au stabilit că altercaţia ar fi avut loc între 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 49 şi 58 de ani, care s-ar fi aflat în patrulare pe un fond de vânătoare şi un alt grup de 4 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 28 de ani, toţi din comuna Vela.
 În timpul altercaţiei ar fi fost provocate avarii şi autoturismului folosit de cei 3 bărbaţi, iar unuia dintre aceştia, paznic de vânătoare, i-ar fi fost sustrasă arma de serviciu, care se afla în autoturism, fără muniţie. 
Cei trei au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Arma a fost recuperată de poliţişti de la unul dintre cei 4 tineri, care a precizat că ar fi luat-o din maşină pentru a nu fi utilizată în timpul altercaţiei.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.