Actualitate
Dosar penal pentru trei infracțiuni săvârșite de un bărbat

La data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza comunei Crasna, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 31 de ani, din comuna Crasna, în timp ce conducea un vehicul autopropulsat (motocultor), care tracta o remorcă neînregistrată, pe strada Zăvoaie, din comuna Crasna, la efectuarea unui viraj la dreapta pe DJ 665 C Crasna, a acroșat un autoturism care se afla parcat.

 

De asemenea, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,99 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

 

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența alcoolului, care nu posedă permis de conducere și tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.