Actualitate
Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Un bărbat de 45 de ani şi o femeie de 25 de ani, ambii din Craiova, s-au ales cu dosare penale, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. Bărbatul ar fi părăsit un centru de carantină, iar femeia o unitate medicală, aceştia fiind depistaţi însă la scurt timp de forţele de ordine.

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.

Astfel, în cursul zilei de ieri, poliţiştii doljeni au verificat peste 3.600 de persoane şi aproximativ 80 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă, obiectivul urmărit fiind siguranța cetățenilor.

În urma activităţilor de verificare a persoanelor faţă de care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, poliţiştii doljeni au identificat 7 persoane care au părăsit locuinţa, deşi se aflau în izolare.

Persoanele în cauză au fost plasate în carantină insituţionalizată şi au fost sancţionate contravenţional, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

De asemenea, în cazul unui bărbat de 45 de ani şi a unei femei de 25 de ani, ambii din Craiova, au fost întocmite două dosare penale, aceştia fiind bănuiţi de comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Bărbatul ar fi părăsit un centru de carantina, iar femeia o unitate medicală, aceştia fiind depistaţi însă la scurt timp de forţele de ordine.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.