Actualitate
Dosar penal pentru directorul adjunct CNADNR, Florinel Dobre

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, pe numele lui Florinel Dobre. Aceasta fusese plasat în izolare de către DSP Dolj, pe 20 octombrie. Numai că, nemulțumit de reacția autorităților, la care apelase pentru a fi retestat, Dobre a întrerupt izolarea și a mers la o clinică privată. Acesta a trimis testul către DSP, care a reieșit negativ, doar că reprezentanții instituției i-au transmis că respectiva clinică nu este acreditată.

"În continuarea verificărilor efectuate cu privire informațiile apărute în spațiul public referitoare la faptul că o persoană ar fi încălcat măsura izolării la domiciliu, în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, în care cercetările sunt efectuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Craiova.
La finalizarea cercetărilor dosarul penal va fi înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzatoare", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.