Actualitate
Dosar penal după ce a furat 15 iepuri

Un tânăr de 18 ani, din Dăbuleni, este acuzat de poliţişti de furt calificat, după ce a furat 15 iepuri, din curtea unui bărbat de 62 de ani din aceeași localitate. Cel în cauză ar fi înstrăinat 12 iepuri unei persoane din comunei Călărași, aceștia fiind recuperați de către polițiști si restituiți persoanei vătămate. 

Joi, 2 aprilie, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați de un bărbat de 62 de ani despre faptul că, în cursul nopții, i-au fost sustrași 15 iepuri din curtea locuinței sale din Dăbuleni.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani, din Dăbuleni, care ar fi intrat în curtea persoanei vătămate pe o usă de acces neasigurată și ar fi sustras 15 iepuri din două cuști metalice.

De asemenea, s-a stabilit că tânărul ar fi înstrăinat 12 iepuri unei persoane ce domiciliază pe raza comunei Călărași, aceștia fiind recuperați de către polițiști si restituiți persoanei vătămate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.