Actualitate
Doljean reținut pentru furt din locuință
În noaptea de 20/21.05.2017, în jurul orei 02:30, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni au oprit pe D.N. 6, în localitatea Leu, județul Dolj un autoturism în regim taxi condus de C.GIANI, de 49 de ani, din Craiova, iar cu ocazia controlului efectuat l-au depistat pe scaunul din dreapta față pe I. MARIUS, 30 de ani, din localitatea doljeană Coșoveni, cunoscut de către polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de furt din locuință.
Astfel, cu ocazia controlului corporal efectuat asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite mai multe bunuri, un telefon mobil și suma de 1000 lei, despre care acesta a declarat că îi aparțin. Totodată, în autoturism, polițiștii au găsit o cagulă, fapt care le-au trezit suspiciuni. În dimineața zilei de 21.05.2017, în jurul orei 1000, lucrătorii Postului de Poliție Leu au fost sesizați de către C. Ștefan, din comuna Leu, Dolj, cu privire la faptul că, în noaptea de 20/21.05.2017, autori necunoscuți au pătruns în locuința sa situată în comuna Leu, de unde au sustras suma de 1000 lei.
Pe baza probatoriul administrat de către polițiști s-a dispus continuarea urmăririi penale fata de I. MARIUS, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cel în cauză fiind introdus pe bază de ordonanță de reținere în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Dolj.
În data de 22.05.2017 se va dispune punerea în mișcare a acțiunii penale și se va formula propunere de arestare preventivă Unității de Parchet.
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.