Actualitate
Dolj: Prins pe motocicletă fără permis de conducere

Ieri, 14 iunie, poliţişti din cadrul Secție 4 Poliție Rurală Coșoveni au depistat pe DJ 604, sat Puțuri, un tânăr de 18 ani, din comuna Castranova, sat Puțuri, în timp ce conducea o motocicletă deşi nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că motocicleta nu figurează înmatriculată în Romania şi că plăcuţa cu numărul de înmatriculare montată pe aceasta este atribuită unui autoturism aflat în circulație.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și cu număr de înmatriculare fals şi conducerea unui vehicul fără permis, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.