Actualitate
Dolj. Marcel Ciolacu: Veţi vedea că PSD va câştiga şi aceste alegeri

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost prezent sâmbătă, 12 iunie, la Craiova, pentru a susține candidații social-democrați din cele cinci localități doljene, unde vor avea loc alegeri parțiale, pe 27 iunie. Ciolacu este convins că PSD se va impune și va câștiga categoric, iar acest lucru va reconfigura faptul că la Palatul Victoria se află doar o coaliție a perdanților.

Azi e prima zi de campanie. Cele mai multe localităţi la aceste alegeri parţiale sunt în Dolj, respectiv cinci localităţi. Categoric PSD a venit cu cea mai bună garnitură, cu oamenii cei mai gospodari din aceste localităţi, care se ridică la nivelul aşteptărilor cetăţenilor din localităţile respective. Aştept ziua de 27 iunie când se va reconfirma faptul că la Palatul Victoria se află o coaliţie a perdanţilor, nişte oameni nelegitimi care au ocupat Palatul Victoria doar pentru că aşa şi-a dorit domnul preşedinte Iohannis. Veţi vedea că PSD va câştiga şi aceste alegeri”, a precizat Ciolacu.

Alături de candidații din cele cinci localități doljene, timp de două zile, Ciolacu va merge în campanie door-to-door, pentru a nu fi acuzaţi că răspândesc coronavirusul. „Azi, voi pleca împreună cu toată echipa în localităţile din Dolj unde au loc alegeri locale. Vom face campanie door-to-door, să nu fim acuzaţi că răspândim noi virusul, un pariu pierdut de domnul Cîţu legat de vaccinare. Nimeni nu mai vorbeşte despre vaccinare, despre promisiunea că , în septembrie, 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi. Noi rămânem consecvenţi, eu le recomand românilor să se vaccineze, dar din cauza incapacității, lumea nu îi mai crede”, a conchis Marcel Ciolacu.

 

La conferința de presă organizată la sediul PSD au mai participat și Lia Olguța Vasilescu, Ion Prioteasa. Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, i-a prezentat pe cei cinci candidați: Mihai Safta, 32 de ani, antreprenor, candidatul PSD pentru Primăria Sadova; Marin Gheorghe, economist, fost director de bancă, pentru Primăria Filiaşi; Cristi Nuţă, inginer, consilier local, pentru Primăria Terpeziţa; Mărgărit Gheorghe, viceprimar, pentru Primăria Catane; Florian Cârciu, viceprimar, pentru Primăria Ostroveni.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.