Actualitate
Doi tineri reținuți pentru mai multe infracțiuni

Poliţiştii au reținut pentru 24 de ore 2 tineri de 18 ani, din Craiova, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de furt calificat,  furt în scop de folosință și conducere fără permis.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tinerii ar fi sustras două biciclete în data de 17 iulie a.c., din uscătoria unui bloc de pe str. Lămâiței, din Craiova, iar în data de 2 august a.c., prin forțarea ușii de acces, tot două biciclete din uscătoria unui bloc situat pe Bulevardul Dacia.

De asemenea, cei în cauză, în ziua de 1 august, au fost prinși în flagrant de poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Melinești după ce ar fi sustras un autoturism din zona Gării de Nord Craiova, care aparține unei femei de 50 de ani, din localitate.

Totodată, polițiștii au stabilit că unul dintre tineri, cel care conducea autoturismul, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind astfel întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Tinerii ar mai fi sustras și în noaptea de 2/3 august a.c. o autoutilitară care era parcată pe strada Popoveni, care ulterior a fost găsită abandonată, tot în Craiova.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.