Actualitate
Doi tineri au fost surprinși de jandarmi cu droguri

În noaptea de sâmbătă spre duminică doi tineri au fost surprinși de jandarmi în timp ce consumau și dețineau substanțe interzise în zona unei scări de bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin.  Deoarece substanțele găsite asupra celor doi tineri prezentau caracteristicile drogurilor de risc, acestea au fost predate lucrătorilor din cadrul B.C.C.O. Mehedinți pentru continuarea verificărilor.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu.  

De asemenea, în perioada 05-09 iunie 2020,  peste 150 de jandarmi mehedinţeni au acţionat integrat prin patrule mixte și independente pe raza județului Mehedinți pentru ca minivacanța de Rusalii să se desfășoare  într-un climat de liniște și siguranță publică pentru cetățeni.

                În perioada amintită, au fost constatate 10 abateri de la normele legale  în vigoare, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 2300 lei.

        Astfel, majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform  prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice,  proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare şi participare la scandal.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.