Actualitate
Doi muncitori, prinşi sub un mal de pământ. Prima victimă a fost scoasă decedată

Doi muncitori au fost prinşi, luni la amiază, sub un mal de pământ în timp ce executau lucrări de construcţie pe o proprietate privată din Craiova. Una dintre victime a fost scoasă de sub pământ, medicii constatând decesul.

Lucian Oală, de profesie dulgher, în vârstă de 49 ani, Marin Pătroi, fierar, în vârstă de 56 ani, şi cu un alt coleg lucrau pe şantierul unui bloc, unde lucrările de construcție sunt executate de SC CONICON PREST SRL, când malul s-a surpat asupra lor. Unul dintre muncitori a reuşit să se salveze însă Oală şi Pătroi au fost prinşi sub pământ. "Lucrau pentru a îndepărta sistemul de siguranță şi a monta un cofrag când malul s-a surpat peste cei doi. Au contract individual de muncă la firma care efectuează lucrările de construcție a unui imobil P+2", a declarat Cătălin Mohora, inspector şef al ITM Dolj. La fața locului, pe strada Unirii, nr. 175, se află mai multe echipaje SMURD Dolj, poliție şi inspectori ITM Dolj. 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.