Actualitate
Doi doljeni au decedat în accidente de motocicletă ce au avut loc la interval de 12 ore

Un tânăr de 27 ani, din orașul Segarcea, și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu motocicleta de un cap de pod. Este al doilea motociclist care moare în urma unui accident de circulație în mai puțin de 24 de ore, pe raza județului Dolj. 

Duminică seara, în jurul orei 23.30, Cătălin Costinel Ciobahu, în vârstă de 27 ani, circula cu motocicleta pe DN 55A. “La intrarea în comuna Măceșu de Jos, a pierdut controlul motocicletei într-o curbă, intrând într-un stâlp de beton, fiind proiectat ulterior în afara părții carosabile”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj. În urma accidentului bărbatul a decedat. Polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. Tot duminică, O persoană a murit și alte două au fost rănite în urma unui accident de circulație ce a avut loc pe DE79 Craiova-Filiași, pe raza localității doljene Ișalnița. În urma impactului dintre un autoturism și o motocicletă, mașina a luat foc, la fața locului fiind trimis și elicopterul SMURD pentru preluarea unei victime încarcerate.

La fața locului au  fost trimise mai multe echipaje de poliție și două autospeciale cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un o ambulanță SAJ Dolj. „Un autoturism și un motociclist se deplasau pe E79 dinspre Craiova spre Ișalnița. Conducătorul mașinii a încercat să facă stânga spre intrarea în comuna Ișalnița, însă motociclistul se încadrase pentru a efectua manevra de depășire. În urma impactului a rezultat decesul motociclistului și rănirea a altor două persoane din auto”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj. La scurt timp după producerea accidentului, autoturismul a luat foc, flăcările extinzându-se și la motocicletă. „La sosirea echipajului de pompieri ardea și autoturismul și motocicleta. La fața locului erau trei victime, dintre care una încarcerată în autoturism. La fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD pentru preluarea uneia dintre victime”, au declarat reprezentanții ISU Oltenia.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.