Actualitate
Doi bărbați identificați de polițiști după ce au furat lemne dintr-o pădure

Doi bărbați de 30, respectiv 56 de ani, ambii din Valea Stanciului, sunt acuzați de polițiști că, în perioada 25 septembrie – 7 octombrie, ar fi tăiat și sustras material lemnos din pădure, care ulterior a fost vândut unui bărbat, de 47 de ani, din Valea Stanciului. Întregul prejudiciu a fost recuperat, materialul lemnos fiind predat reprezentanţilor ocolului silvic.

„Miercuri, 9 octombrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului au fost sesizați cu privire la faptul că din pădurea din etravilanul comunei Valea Stanciului, în perioada 25 septembrie – 8 octombrie, persoane necunoscute au sustras mai mulți arbori. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Segarcea și Postului de Poliție Valea Stanciului, care, în urma cercetărilor efectuate, au identificat doi bărbaţi, de 30, respectiv 56 de ani, ambii din Valea Stanciului, care în perioada 25 septembrie – 7 octombrie a.c., ar fi tăiat și sustras material lemnos din pădure, ulterior fiind vândut unui bărbat, de 47 de ani, din Valea Stanciului. Poliţiştii au mai stabilit faptul că au sustraşi 6 arbori, specia cer, cu diametrul la cioată cuprins între 30-36 cm, cantitatea totală fiind de peste 3 m 3 . Întregul prejudiciu a fost recuperat, materialul lemnos fiind predat reprezentanţilor ocolului silvic. S-a întocmit dosar penal pentru tăiere şi sustragerea de material lemnos”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.