Actualitate
Doasar penal pentru fals în declarații

Un tânăr de 26 de ani, din Craiova, s-a ales cu dosar penal după ce a mințit polițiștii care l-au oprit pe o stradă din localitate. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că s-a deplasat pentru a cumpăra medicamente necesare îngrijii copilului său, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cele declarate nu erau reale. 

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals în declaraţii. Astfel, în noaptea de 9/10 aprilie, poliţiştii au depistat un tânăr de 26 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism prin localitate.
       În urma controlului efectuat, cel în cauză a prezentat o declaraţie pe proprie răspundere prin care motiva că a realizat deplasarea pentru a cumpăra medicamente necesare pentru îngrijirea copilului său. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat însă că aspectele prezentate în conţinutul declaraţiei nu erau reale, fapt pentru care au întocmit dosarul penal.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.