Actualitate
Depistaţi la volan fără permis de conducere

În ziua de 23 mai 2018, ora 14.15, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Ciupercenii Noi, împreună cu doi elevi din cadrul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au depistat pe str. Mecanizatorilor din satul Smârdan, un băiat de 17 ani, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În ziua de 23 mai a.c., ora 17.00, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Desa, împreună cu doi elevi din cadrul Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina au depistat pe str. Prințul Obrenovici din comuna Desa, un bărbat de 33 de ani, din comuna Maglavit, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În ziua de 24 mai a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat la volanul unui autoturism, care se deplasa pe strada Elena Farago, din Craiova, un minor de 15 ani, din localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.