Actualitate
Dan Narcis Purcărescu rezistă...în funcție

În ședința de guvern de luni,  9septembrie 2019, au fost eliberați din funcție prefecții și subprefecții din mai multe localități. Dan Narcis Purcărescu, prefectul județului Dolj, nu se numără printre cei destituiți de guvernul Dăncilă. Se pare că Purcărescu beneficiază de susținerea filialei PSD Dolj, motiv pentru care nu s-a găsit pe lista celor destituiți în ultima ședință de guvern. Pentru moment.

Printre cei destituiți prin hotărâre de guvern se numără și prefectul de Bacău și subprefectul județului Alba. De asemenea, guvernul a decis, în ședința de luni, schimbarea din funcție a subprefectul de Caraş-Severin, Cătălin-Ionuţ Hogea, subprefectul de Hunedoara, Dorel-Ovidiu Bretean, sau a subprefectului de Sibiu, Horaţiu-Lucian Marian.

Sursele Lupa susțin că susținerea prefectului Purcărescu în funcție ar avea legătură cu una dintre instituțiile din cadrul Colegiului Prefectural, unde câțiva social-democrați ar avea interese.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.