Actualitate
Craiovenii care fumau în locurile de joacă, sancţionaţi de poliţiştii locali

56 de craioveni au fost sancţionaţi de poliţiştii locali craioveni după ce au fost surprinşi fumând în incinta locurilor de joacă destinate copiilor.

“Având în vedere constatările polițiștilor locali, precum și sesizările cetățenilor efectuate atât la dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Craiova, cât și la linia specială ”Telefonul Cetățeanului ” (0251/984), cu privire la faptul că în incinta locurilor de joacă, amenajate pe proprietatea publică de către autoritatea locală, sunt persoane care fumează în timp ce copiii se joacă, patrule de polițiști locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Poliției Locale au efectuat mai multe acțiuni specifice, punctuale, la locurile de joacă din cartierele craiovene, cu scopul depistării, identificării și sancționării persoanelor care nu respectă prevederile legale privind conviețuirea socială. Astfel, în urma acestor acțiuni, au fost legitimate un număr de 61 persoane, fiind aplicate 56 sancțiuni contravenționale (51 de amenzi și 5 avertismente) pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 349/2002 actualizată, modificată și completată prin Legea nr. 15/2016 - pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun, întrucât persoanele sancționate au fost depistate în timp ce fumau în incinta locurilor de joacă. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a fost de 4.650 lei. Astfel de acțiuni se vor derula și în perioada următoare”, se menţionează într-un comunicat al Poliţiei Locale Craiova.

 

 

 

Și când îi amendează pe cei care fumează in Spitalul 1???
25 iunie 2019, 12:46
Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.