Actualitate
Coronavirus- zece persoane au ieșit din carantină

În județul Dolj, 358 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu (28 de persoane au ieșit din izolare, iar alte 25 de persoane au intrat). În numărul total de astăzi al persoanelor izolate, se află și persoana suspectă de infecție cu coronavirus.

Luni, 2 martie, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 10 persoane au ieșit din carantină față de raportarea anterioară. În acest moment, în carantină se află 10 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19. Nu s-a înregistrat nicio îmbolnăvire cu virusul COVID-19 în județul Dolj. Instituția Prefectului – Județul Dolj va comunica în timp util orice modificare cu privire la situația epidemiologică a județului.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.