Politic
Nicolae Stăncioi, candidează din partea PRO ROMÂNIA pentru funcția de primar al orașului Filiași

PRO România Dolj are candidatul potrivit pentru un Filiași modern și prosper.  Acesta este dl. Nicolae Stăncioi, are 58 de ani, este inginer de profesie, a fost director al departamentului de mecanică fină și, după cum bine stiți, are 3 mandate de primar, mandate în care a făcut lucrurile să meargă și a schimbat fața orașului.

Astăzi vrea să se pună din nou în slujba cetățenilor pentru un nou mandat. Doar cu ajutorul dumneavoastră și alături de echipa PRO România vom ridica și mai mult nivelul de trai în Filiași. La Filiași avem nevoie de un om cu experiență, realizat, care nu se gândește la proiecte pentru partid. Nicolae Stăncioi: „Vreau să văd nu numai dorința de a face lucruri, ci și perseverența de a le implementa, pentru că și copiii noștri merită un mediu în care să primească o educație modernă, să aibă o viață socială activă și diversă, să își poată construi o carieră și să își întemeieze o familie. Așadar, am hotărât să mă implic și mai mult pentru a realiza aceste obiective, candidând la funcția de primar al orașului nostru.

Îmi doresc să-mi fiți alături, să construim împreună o echipă care să ofere condiții de trai mai bune pentru toți locuitorii orașului.’’

Pe 27 septembrie votează PRO România la Filiași!

 

 

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ, executatde, CMF 21200010

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.