Actualitate
Coronavirus- situația epidemiologică în județul Dolj. 55 de persoane infectate

Astăzi 15.04.2020, ora 9.00, situația epidemiologică a județului Dolj se prezintă astfel: 1430 de persoane sunt izolate voluntar la domiciliu, 791 de persoane se află în carantină, 1035 de persoane au ieșit din carantină, iar alte 8238 au ieșit din izolare voluntară la domiciliu. De asemenea, 55 de persoane au fost confirmate cu virusul COVID-19. 

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

       Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat, fiind formate echipaje mixte alcătuite din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, scopul fiind impunerea normelor legale instituite pe perioada stării de urgenţă. Astfel, în cursul zilei de ieri, 14 aprilie, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 730 de persoane.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.