Actualitate
Controale pentru combaterea ambroziei

Prefectura Dolj a anunțat mai multe controale în localitățile unde a fost semnalată existența unor terenuri infestate cu ambrozie. 

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență al Județului Dolj, sub coordonarea prefectului Nicușor Roșca, a decis, în ședința din data de 01.09.2020, efectuarea unor controale în localitățile unde a fost semnalată existența unor terenuri infestate cu buruiana “ambrozia”. Verificările vor fi efectuate de comisia pentru combaterea buruienii ambrozia, ce a fost consitituită, la nivelul județului Dolj, prin Ordinul Prefectului nr. 202/29.05.2020. 
De asemenea, în perioada 01.09-30.09.2020, secretariatul comisiei asigurat de către Direcţia pentru Agricultură Județeană Dolj va prezenta, săptămânal, prefectului Nicușor Roșca un raport cu privire la acțiunile întreprinse și măsurile dispuse, cu precizarea că, prima raportare va fi prezentată până pe data de 04.09.2020.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.