Actualitate
Continuă acțiunile pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19

190 de politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au participat la o acțiune pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.  Au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale și peste 80 de mijloace de transport, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 11.500 de lei. 

La activităţile desfăşurate au participat peste 190 de politiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

 

Astfel, au fost verificate aproximativ 100 de societăți comerciale și peste 80 de mijloace de transport, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 26 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 11.500 de lei. Dintre acestea, 9 sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

 

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

 

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.