Actualitate
Consilierii locali au depus jurământul. Doar 21 și fără primar

Vineri, 30 octombrie,  21 de consilieri locali au fost prezenți la ceremonia de depunere a jurământului pentru constituirea Consiliului Local Craiova. Restul de șase consilieri supleanți vor depune jurământul într-o ședință viitoare, după ce vor fi validați de instanță, în condițiile în care s-au retras de pe liste Nicolae Giugea, Mario Oviciu Oprea, Mihail Genoiu, Adrian Cosman, Antonie Solomon și Lia Olguța Vasilescu.

 

Craiova are un nou Consiliu Local Municipal. Aleșii și-au depus vineri, 30 octombrie, jurămintele. Cei 21 de  consileri au promis că vor face tot ce le stă în puteri pentru ca cetățenilor din Craiova să le fie mai bine. De acum, aceștia își vor putea exercita oficial mandatele. 

Printre cei care au depus jurământul a fost și cel mai tanar consilier din oraș, Eduard Alexandru Cîrceag. 
La ședința din aceasta dupa-amiază a participat și Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca , cel care a emis ordinul de convocare. 
 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.