Actualitate
Comercianții din apropierea școlilor, controlați de polițiști

Polițiștii de la economic împreună cu specialiști din cadrul DSVA Dolj au verificat 42 de agenți economici, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județul Dolj. Au fost aplicate șase sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei și au confiscate mărfuri, dar și sume de bani.

„La data de 11 septembrie, poliţişti din cadrul I.P.J. Dolj - Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu specialiști din cadrul DSVSA Dolj, au organizat o acţiune pentru prevenirea și combaterea activităților comerciale ilicite, în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ preuniversitar din județul Dolj. Oamenii legii au verificat 42 de agenți economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 6 sancţiuni contravenționale în valoare de aproximativ 30.000 lei. Ca măsuri complementare, au fost confiscate mărfuri, dar şi sume de bani. Cu ocazia controlului efectuat în Craiova, s-a constatat că un agent economic deţinea în vederea comercializării mai multe produse de patiserie, a căror provenientă nu a putut fi dovedită în conditiile legii. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990 R., dispunându-se totodată confiscarea produselor de patiserie respective”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.