Actualitate
Cinci bărbați reținuți pentru un scandal izbucnit în plină stradă

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 31 de ani, din Craiova, au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști și sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe. Oamenii legii au descins și la patru adrese de unde au ridicat obiecte contondente care ar fi fost folosite la un scandal izbucnit în plină stradă, în data de 2 iunie, anul curent. 

Pe data de 2 iunie, trei persoane cu vârste cuprinse între 30 si 35 de ani, din Craiova, au sesizat faptul că au fost oprite în trafic de un autoturism în care se aflau mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente. 
Din cercetarile efectuate a rezultat faptul că cele trei persoane  ar fi fost agresate fizic, fiind totodată provocate distrugeri ale autoturismului în care se aflau.

"În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au reținut 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

Din cercetările efectuate până în prezent, poliţiştii doljeni au stabilit faptul că, în ziua de 2 iunie a.c, cei în cauză ar fi oprit în trafic un autoturism în care se aflau 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, din Craiova, pe care i-ar fi agresat fizic, provocând totodată distrugeri autoturismului în care persoanele vătămate se aflau.
De asemenea, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunilor respective, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor obiectele contondente care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.
Astfel, în baza probatoriului administrat în cadrul dosarului penal, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 19 şi 31 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că ar fi participat la altercaţia din data de 2 iunie a.c..
La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.