Actualitate
Cinci bărbați implicați în scandalul din comuna Unirea, reținuți

În noaptea de 22 spre 23 iunie, un bărbat de 57 de ani, din Unirea, a decedat după ce între două grupuri de câte patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din localitate, a izbucnit un conflict. Cinci bărbați implicați în altercaţie au fost reținuți de polițiști și urmează să fie prezentați instanței de judecată. 

"În cursul zilei de ieri, 23 iunie, 5 bărbați cu vârste cuprinse între 22 si 49 de ani, toți din Unirea, au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind bănuiți ca ar fi participat la altercația din noaptea de 22 iunie, care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea.

Cercetările sunt continuate în acest caz de polițiștii doljeni sub coordonarea nemijlocită a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încăierare din care a rezultat decesul unei persoane.

În cursul acestei zile, cei în cauză urmează sa fie prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzatoare", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.