Actualitate
Amenzi de 6000 de lei, după un chef postat pe rețelele de socializare

Un bărbat, de 46 de ani, din Malul Mare, a fost amendat de polițiști cu 3000 de lei, după ce a organizat în locuința sa o petrecere, alături de alte persoane, care au fost, de asemenea, sancționate cu 500 de lei fiecare. Valoarea totală a sancţiunilor este de 6000 de lei.

În dimineaţa acestei zile, poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coșoveni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în spaţiul public au fost postate fotografii și un clip video, în care este surprinsă organizarea unei petreceri private la care participă mai multe persoane fără respectarea normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că în seara zilei de 17 ianuarie a.c., la locuinţa unui bărbat de 46 de ani, din comuna Malu Mare a fost  organizată o petrecere privată în spațiu închis, fiind identificate cele 7 persoane care au participat la petrecere.
Astfel, bărbatul de 46 de ani a fost sancţionat cu amendă în valoare de 3000 de lei în calitate de organizator, iar celelalte persoane participante au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de 500 lei fiecare, conform Lg. 55/2020, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 6000 de lei.
Totodată poliţiştii din cadrul S.A.E.S.P. Dolj au efectuat verificări cu privire la arma care se observă în fotografiile postate, stabilind că este din categoria armelor neletale, nesupuse autorizării.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.