Actualitate
Cetățean turc, urmărit la nivel național, depistat la Calafat

Un cetăţean turc, urmărit la nivel naţional, care s-a prezentat la Punctul de Trecere al Frontierei Calafat, a fost reținut și încarcerat, după ce polițiștii de frontieră au constat că pe numele bărbatului exista un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți.  

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi de poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat, cu privire la faptul că, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean turc, urmărit la nivel naţional. Pe numele bărbatului, în vârstă de 46 de ani, Tribunalul Arad emisese un mandat de executare a pedepsei de doi ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi. Cel în cauză a fost încarcerat de poliţişti în penitenciar", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.