Actualitate
Centrele de colectare a fierului vechi, la control

Polițiștii de la economic și specialiști din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au organizat o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor economice ilicite din domeniul „gestionării și comercializării deșeurilor industriale reciclabile”, în judeţul Dolj. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 20.000 și a fost confiscată cantitatea de 2.800 kg de deșeuri feroase, de 1100 lei.

„Marți, 10 septembrie, poliţişti din cadrul IPJ Dolj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Sectiei 14 Poliţie Rurala Bârca, dar și specialiști din cadrul Gărzii Naționale de Mediu au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor economice ilicite din domeniul „gestionării și comercializării deșeurilor industriale reciclabile”, în judeţul Dolj. Oamenii legii au verificat 2 societăţi comerciale, 9 persoane fizice şi 4 mijloace de transport, pentru neregulile constatate aplicând 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.000 lei. De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 2.800 kg deşeuri feroase, în valoarea de 1100 lei. Cu ocazia verificărilor efectuate în comuna Giurgița, s-a constatat că un agent economic a comercializat cantitatea de 2.000 kg deșeuri feroase, pentru care nu au fost prezentate documente de proveniență. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990R., dispunându-se totodată confiscarea cantității de 2000 kg deșeuri feroase, în valoare de 700 lei”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.