Actualitate
Cazul Caracal. O nouă victimă confirmată

După ce săptămâna trecută, Gheorghe Dincă le-a indicat anchetatorilor o lizieră de pădure situată la câțiva kilometri de Caracal, pe Drumul European 70 ce duce către București, unde a aruncat alte resturi ce ar proveni de la un corp omenesc, astăzi acest lucru a fost confirmat.

Astfel, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici" comfirmă că fragmentele osoase găsite aparțin unei persoane de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 și 19, alta decât Alexandra. "Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, se arată în comunicatul DIICOT.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.