Actualitate
Căutați pentru furturi în Austria și Italia, depistați de polițiștii craioveni

Doi tineri, căutați pentru mai multe furturi de autoritățile din Austria și Italia, au fost depistați de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri și urmează să fie predați autorităților judiciare din cele două state.

„Marți, 10 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au pus în executare două mandate de arestare emise de instanţa de judecată, pe numele doi bărbaţi. Primul dintre aceştia, în vârstă de 33 de ani, din comuna Jiana, judeţul Mehedinţi, urmează a fi predat autorităţilor judiciare din Austria, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni de furt calificat săvârşite pe teritoriul acestui stat, iar cel de-al doilea, în vârstă de 37 de ani, din Craiova, este cercetat pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat, pe teritoriul Italiei. Cei doi au fost introdusi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.