Actualitate
Biciclist accidentat mortal, în comuna Catane

Un biciclist de 59 de ani, din Catane, și-a pierdut viața după ce a fost accidentat de un șofer care circula regulamentar pe DN55A, la ieşire din comuna Catane către Negoi. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Luni, 29 iunie, polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast au fost sesizați cu privire la faptul că, pe  DN 55 A, la ieşire din comuna Catane către Negoi, s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Rast și  poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Băilești care au stabilit că un bărbat, de 59 de ani, din comuna Catane, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 55 A, la ieșirea din comuna Catane, către Negoi, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Catane, care se angajase regulamentar în depășirea sa.
În urma accidentului, din păcate, biciclistul a decedat.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.