Actualitate
Băut și fără permis, depistat în trafic

Polițiștii rutieri au depistat miercuri, 11 septembrie, un bărbat de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

„Miercuri, 11 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat un bărbat de 25 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism, pe DN 65F, fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.