Actualitate
Băut și fără permis, depistat în trafic

Polițiștii rutieri au depistat miercuri, 11 septembrie, un bărbat de 25 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză este acuzat de săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului.

„Miercuri, 11 septembrie, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au depistat un bărbat de 25 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism, pe DN 65F, fără a poseda permis de conducere. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa alcoolului”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.