Actualitate
Bărbați cercetați pentru tăiere ilegală de arbori

Ieri, 12 octombrie, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Bucovăț au fost sesizați cu privire la faptul că mai multe persoane au tăiat arbori dintr-o pădure privată situată pe raza comunei Vela.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au găsit 4 bărbați cu vârste  cuprinse între 19 și 43 și o tânără, de 26 de ani, care încărcaseră într-un utilaj agricol ( tractor + remorcă) 5 arbori, cu dimensiunile la cioată cuprinse între 34 și 55 cm, despre care au declarat că i-ar fi tăiat din pădurea care aparține socrului unuia dintre bărbații gasiți la fața locului, fără a deține documente legale în acest sens.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori , faptă prevăzută şi pedepsită de Legea 46/2008.

 

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.