Actualitate
Bărbat ucis de mașina de gunoi

Un bărbat de 46 de ani, din Predeşti, și-a pierdut viața, după ce șoferul unui vehicul de colectat gunoaiele, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevrei de mers înapoi. Cei doi erau colegi ai unei unei societăţi specializate, care desfăşoară activităţi de colectare şi transport a deseurilor menajere.

"În cursul acestei zile, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe o alee de acces, ce se intersectează cu strada Carpenului, din Craiova, a avut loc un accident rutier.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din cercetările efectuate au stabilit că un bărbat de 51 de ani, din Craiova, care conducea o autovehicul din categoria celor folosite la colectarea şi transportarea gunoaielor, nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, accidentând mortal un bărbat de 46 de ani, din Predeşti.
Ambele persoane erau lucrători ai unei societăţi specializate, care desfăşoară activităţi de colectare şi transport a deseurilor menajere.
În cauză, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpa şi fac cercetării în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs accidentul", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.