Actualitate
Bărbat reținut pentru violare de domiciliu și amenințări. A intrat în casa unei femei înarmat cu un cuțit

Beat și înarmat cu un cuțit, un bărbat de 53 de ani, din Băilești, a intrat în casa unei femei de 60 de ani, din aceeasi localitate, a amenințat-o și i-a distrus porțiile. Se pare ca femeia ar fi fost concubina bărbatului. Acesta a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare.

"Marți, 9 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 53 de ani, din localitate , bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În noaptea de 8/9 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au  fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a pătruns fără drept în curtea locuinţei unei femei de 60 de ani, din localitate.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat un bărbat de 53 de ani, din Băileşti, care avea asupra sa un cuţit. Acesta a fost imobilizat de poliţişti, fiind condus la sediul poliţiei pentru audieri.  
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul s-ar fi deplasat cu un autoturism până la imobilul respectiv, iar apoi ar fi provocat distrugeri porţilor de acces în curte.
Odată ajuns în locuinţă, cel în cauză ar fi ameninţat femeia de 60 de ani, fără a exercita însă acte de violenţă asupra acesteia.
De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o concentrație de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. 
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, violare de domiciliu, distrugere și amenințare.
Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat unităţii de parchet cu propunerile corespunzătoare", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.