Actualitate
Bărbat reținut pentru amenințare și hărțuire

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești, Postului de poliție Berislăvești și Postului de poliție Sălătrucel au reținut pentru 24 de ore, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, un bărbat cercetat pentru mai multe fapte de hărțuire și amenințare.

Polițiștii au dispus la data de 8 iunie a.c., reținerea unui bărbat de 63 de ani, din comuna Berislăvești, bănuit că ar fi amenințat și hărțuit două femei și un bărbat, încălcând de asemenea și un ordin de protecție emis pe numele uneia dintre femei.

În fapt, în perioada 12-30 mai a.c., persoana bănuită ar fi trimis celor trei mai multe mesaje de amenințare cu moartea, i-ar fi apelat telefonic de mai multe ori și i-ar fi urmărit cu autoturismul pe raza mai multor localități, în ciuda faptului că una dintre victime a obținut de la instanța de judecată un ordin de protecție.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.