Actualitate
Bărbat reţinut de poliţişti pentru comiterea a două infracţiuni de furt

Ieri, 25 ianuarie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliţie Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 47 de ani, din comuna Ișalnița, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză ar fi sustras în perioada 28 decembrie – 03 ianuarie 2019 patru acumulatori de la două camioane parcate pe strada Calea Severinului, din Craiova, în parcarea amenajată în vecinătatea unei societăţi comerciale iar în noaptea de 05/06 ianuarie 2020, ar fi sustras un telefon mobil dintr-o sală de jocuri de noroc din localitate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul acestei zile urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.