Actualitate
Bărbat lovit de tren

Un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost găsit pe un câmp în apropierea liniei de cale ferată din Făcăi. Din primele cercetări se pare că bărbatul a fost lovit de un tren iar oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

„În cursul acestei zilei de 29 noiembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că trupul unui bărbat, a fost găsit pe câmp, în zona liniei de cale ferată de la Făcăi. Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Craiova s-au deplasat la fața locului, au identificat bărbatul, în vârstă de 72 de ani, din Craiova, iar din primele verificări efectuate a rezultat faptul că acesta ar fi fost lovit de un tren. În cauza se efectuează cercetări în vederea lămuririi stării de fapt, fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.