Actualitate
Bărbat înecat în Jiu

Un tânăr s-a înecat în râul Jiu, în zona localității Brădești. Echipele de interventie au găsit o persoană de 33 ani scoasă de apă pe o dună de nisip și au început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Polițiștii efectuează cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

În cursul zilei de azi, polițiști din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Filiași au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a înecat în râul Jiu.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au  identificat pe malul râului un bărbat de 33 de ani, din Brădești. 
De asemenea, la fața locului au fost prezenți și reprezentanți ai ISU Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a bărbatului fără rezultat însă, fiind declarat ulterior decesul. 
Cadavrul nu prezintă urme de violență și nu sunt suspiciuni cu privire la deces.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico legale în vederea stabilirii cauzei decesului.
În continuare polițiștii efectuează cercetari pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs decesul.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.