Actualitate
Bărbat identificat de polițiști după ce ar fi comis infracțiunea de furt

Ieri, 12 octombrie, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Pielești au identificat un bărbat de 37 de ani, din comuna Bratovoești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. De asemenea, 

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit că, în ziua de 9 octombrie a.c., cel în cauză ar fi sustras o bicicletă care aparține unei femei de 39 de ani, din Craiova, lăsată nesupravegheată de fiul său pe o stradă din localitatea Bulzești, în fața locuinței unui prieten, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500 de lei.

Bicicleta a fost recuperată și predată persoanei vătămată.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmand ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat unității de parchet competente cu propunerile corespunzătoare.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.