Actualitate
Bărbat din Lipovu, plasat in carantină de polițiști

Un bărbat de 38 de ani, din Lipovu, a fost amendat de polițiși și plasat in carantină insituţionalizată, după ce nu a respectat măsura izolării la domiciliu. De asemenea, întrucât cel în cauză a refuzat să se legitimeze, poliţiştii i-au mai aplicat o amendă în valoare de 1.500 de lei, 

Forţele de ordine au continuat desfăşurarea de activităţi în sistem integrat în vederea asigurării respectării normelor legale aflate în vigoare pe perioada stării de alertă.
    Astfel, poliţiştii doljeni au verificat peste 930 de persoane şi aproximativ 90 de societăţi comerciale cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse în această perioadă.
    În urma activităţilor de verificare a persoanelor faţă de care a fost dispusă măsura izolării la domiciliu, poliţiştii Postului de Poliţie Lipovu au identificat un bărbat de 38 de ani, din localitate, care a părăsit locuinţa, deşi se afla în izolare. De asemenea, întrucât cel în cauză a refuzat să se legitimeze, poliţiştii au aplicat o amendă în valoare de 1.500 de lei, conform prevederilor Legii 61/1991.
Bărbatul a fost plasat în carantină insituţionalizată şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.