Actualitate
Bărbat din Caraula, căutat de polițiști

La data de 8 octombrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Caraula au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că Ganea Gheorghe, de 72 de ani, din Caraula, a plecat de la domiciliul său, în ziua de 30 septembrie, cu intenția de a ajunge în Bucureşti și nu a mai revenit. Semnalmente: 1,73 m înălțime, greutate aproximativ 70 kg, păr scurt, alb, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare. Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să apeleze număr de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița care au stabilit că persoana în cauză a plecat în ziua de 30 septembrie, din Caraula către Craiova, cu un autobuz, urmând să plece cu trenul către București. Semnalmente: 1,73 m înălțime, greutate aproximativ 70 kg, păr scurt, alb, ochi căprui, față ovală, fără semne particulare. La data plecării era îmbrăcat într-un sacou negru, din stofă, pulover de culoare deschisă, pantaloni maro, din velur, pălărie neagră şi purta pantofi de culoare neagră. Are asupra lui o sacoșă din rafie multicoloră. Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să apeleze număr de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.