Actualitate
Bărbat de 29 de ani, reținut pe Aeroportul din Craiova. Avea un mandat european de arestare pentru mai multe furturi în Germania

Un bărbat de 29 de ani, care se întorcea din Spania, a fost reținut de polițiști pe Aeroportul din Craiova și prezentat Parchetului, care a dispus reținerea pentru 24 de ore față de acesta. Autoritățile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de furt, bărbatul având de executat o pedeapsă de doi ani de închisoare.

Duminică, 30 august, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au preluat sub escortă un bărbat de 29 de ani, din Craiova, pe numele căruia autoritățile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracțiunilor de furt, acesta fiind condamnat la 2 ani închisoare. Cel în cauză fusese depistat, în cursul aceleiași zile, de polițiștii de frontieră pe Aeroportul din Craiova, pe sensul de intrare în România din Spania. Ulterior, polițiștii l-au prezentat pe cel în cauză Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a dispus reținerea pentru 24 de ore față de acesta.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.