Actualitate
Bărbat căutat de polițiști

Poliţiştii caută un bărbat de 55 de ani care, în cursul lunii august 2019, a plecat de la domiciliul său din Poiana Mare, județul Dolj şi nu a mai revenit.

La începutul lunii august 2019, Pitulici Ion, în vârstă de 55 de ani, din Poiana Mare, a plecat voluntar de la domiciliu cu un mijloc de transport internațional de persoane, pentru a merge să muncească în Spania, fără să mai poată fi contactat.

 

Cel în cauză a mai plecat voluntar de la domiciliu, revenind însă după perioade cuprinse între 2 luni și un an.

 

De asemenea, din datele obținute până în prezent a rezultat că acesta ar fi ajuns în Spania, însă și-ar fi exprimat dorința de a locui o perioadă și în Italia.

 

Semnalmente: Înălțime 1,85 m, circa 85 kg, atletic, prezintă strabism la ambii ochi, iar pe antebraţul mâinii stângi are un tatuaj cu numele ”Florina”.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte purtate de persoana în cauză.

 

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.