Actualitate
Bănuit de comiterea a trei infracțiuni

La data de 30 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați prin 112 de către o femeie de 33 de ani, din orașul Aninoasa, cu privire la faptul că a avut un conflict cu iubitul său, care ulterior i-a sustras autoturismul.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci care au stabilit faptul că un tânăr de 23 de ani, din comuna Prigoria, ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, după care i-ar fi luat autoturismul, fără acordul acesteia și s-a deplasat către locuința de domiciliu.

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

 

Totodată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu față de tânăr

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.