Actualitate
Bancomatele din Craiova, la control

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au verificat 120 de bancomate din Craiova, 57 dintre acestea amplasate în sedii bancare şi 63 în afara acestora. Au fost executate 116 alarme de exerciţiu şi tot atâtea echipaje de intervenţie au fost verificate. S-au aplicat trei sancţiuni contravenţionale iar agenţii de intervenție au fost instruiţi cu privire la modul de acţiune, precum şi cu privire la prevenirea victimizării acestora în cazul producerii unor evenimente negative.

În perioada 20 martie – 17 mai 2019, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică au organizat o acţiune pentru verificarea modului de asigurare a pazei si securităţii automatelor destinate tranzacțiilor cu numerar. La activitate au participat poliţişti din cadrul compartimentelor Sisteme de Securitate de la poliţiile municipale, orăşeneşti, secţiile din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova şi poliţiştii desemnaţi să desfăşoare activităţi pe această linie de muncă, de la secţiile de poliţie rurală. Oamenii legii au verificat 120 de bancomate, 57 dintre acestea amplasate în sedii bancare şi 63 în afara acestora. De asemenea, au fost executate 116 alarme de exerciţiu şi tot atâtea echipaje de intervenţie au fost verificate. În urma acţionării butonului de panică la o unitate bancară, din Craiova, s-a constatat că agentul de intervenţie s-a prezentat la obiectiv fără a avea asupra sa materialele necesare executării intervenţiei. Acesta a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile Legii 333/2003.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.