Actualitate
Autorul accidentului de pe strada Viitorului este fiu de judecători

Tânărul care a produs accidentul din noaptea de luni spre marți, de pe strada Viitorului, este fiul unor judecători craioveni. Matei Uncheașu s-a urcat, luni noaptea, la volanul unui autoturism VW Golf, deținut de judecătorul Dumitru Uncheașu, fără a avea permis de conducere, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a plecat la plimbare prin oraș, însoțit de trei prieteni.

În noaptea de luni spre marți, Matei Uncheașu a profitat de absența părinților lui, Cecilia Uncheașu, judecător în cadrul Tribunalului Dolj, și Dumitru Uncheașu, magistrat la Judecătoria Craiova, și a luat cheile mașinii personale a tatălui său, un Volkswagen Golf și a plecat să dea o tură prin oraș. În vârstă de 16 ani, tânărul nu deține permis de conducere și cu toate acestea, prietenii lui, Denisa Andreea Olaru (18 ani), Mădălin Gabriel Ceranu (17 ani) și Irinel Marian Pătru (15 ani) s-au încumetat să se urce în mașină. În timp ce se deplasa pe strada Viitorului, de la ieșire din Craiova, tânărul a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturant în afara părții carosabile. “În jurul orei 3, un tânăr de 16 ani a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea și s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat decesul unei fete de 18 ani, rănirea ușoară a șoferului și a celorlalți doi pasageri. În urma testării, a rezultat o alcoolemie de 0,49 mg/l în aerul expirat”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj. Polițiștii craioveni i-au întocmit tânărului fiu de judecători dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, conducerea unui autoturism fără a poseda permis de conducere, conducere sub influența băuturilor alcoolice.  

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.